Cu Trandafiri Cățărători (urcători) obții cel mai spectaculos decor

Cu trandafiri cățărători îți poți împodobi curtea într-un mod romantic și elegant, fără prea mult efort. Trebuie doar să alegi bine mai multe soiuri și să le combini armonios. Fă-ți cu ei zona ta de relaxare preferată din grădină și bucură-te de culoare și parfum!

E foarte important să știi că ai nevoie și de o serie de accesorii simple de susținere a acestora. Așa că achiziționează din timp  suporturi de trandafiri cățărători, spaliere, tutori sau alte accesorii.

Îți poți face arcade cu trandafiri care să-ți delimiteze spațiile sau să-ți facă zone de intrare. Sau poți pune trandafiri cățărători pe gard, ca să trasezi bariere cromatice fabuloase. Sau îți îmbraci terasa cu o pergolă de trandafiri urcători parfumați, la umbra căreia poți savura cafeaua cu prietenii.

Caracteristici Trandafiri Urcători

Distingem între trandafiri cățărători cu înflorire continuă, care înfloresc toată vara și trandafiri cu o singură înflorire pe sezon.

Cresc atât pe verticală cât și pe orizontală, într-un ritm crescut. Dezvoltă flori mari sau flori grupate în buchete.

Îngrijire Trandafiri Urcători

Trandafirii urcători sunt relativ ușor de întreținut, fiind foarte rezistenți la boli și intemperii.

Preferă zonele cu soare, așa că plantează butașii de trandafiri urcători într-un loc unde au multă lumină directă. Dacă sunt plantați pe lângă ziduri de beton, lasă un spațiu de cca 50 cm între gard și trandafir. Acest lucru va reduce riscul îngălbenirii frunzelor. Îndepărtează florile ofilite pentru a facilita apariția următorului val de boboci.

Tăierea trandafirilor urcători se face numai primăvara, după ce a trecut pericolul de îngheț puternic. La cei tineri se îndepărtează doar partea uscată, lăstarii și ramurile care au pierit din cauza înghețului.

Nu rata ocazia să-ți colorezi curtea și grădina cu trandafiri cățărători galbeni, portocalii, mov, roșii, parfumați și cu înflorire repetată!

Cumpără acum butași de trandafiri cățărători în ghiveci la preț mic, din magazinul online FloraPris!

Împodobește-ți grădina bucură-te de un decor fabulos!

Citeste mai mult

Afișez toate cele 6 rezultate