SC FLORAPRIS FAMILY SRL

CUI: 41337853

J15/1211/01.07.2019

 

Str. Stejarilor nr. 12, localitatea Târgoviște, jud. Dâmbovița

Telefon: 0790 114 221

e-mail: floraprisfamily@gmail.com

Facebook: FloraPris

Web: florapris.ro 

Termeni şi condiţii S.C. Florapris Family SRL – www.florapris.ro

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Florapris Family SRL poate modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabilă. 

 1. Informații personale

Informațiile utilizatorilor site-ului www.florapris.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu FloraPris Family sau cu partenerii acestuia.

Furnizarea produselor va începe imediat dupa îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte, exacte și complete. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale, sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora.  Florapris Family SRL nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

 1. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de către  Florapris Family SRL pentru  confirmarea comenzilor și livrarea acestora, iar dacă dumneavoastră veți solicita, vor fi utilizate și pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.  Florapris Family SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și  societate.

Florapris Family SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea  nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările și completările ulterioare. 

 1. Prețuri

Prețurile produselor prezentate în site sunt exprimate în lei. Prețul de achiziție al produselor prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii. 

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul florapris.ro. În lipsa unei mențiuni, prețurile pot fi oricând modificate.

Toată oferta și toate promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile.

 1. Livrarea produselor

Livrarea se face prin serviciul curierat. Plata transportului este suportată de către client și se achită curierului, la livrarea coletului.

De asemenea, la cerere, înainte de livrare, se vor trimite clienților fotografii ale plantelor cu stadiul acestora la momentul livrării.

Livrarea se face în intervalul de maximum 1-2 zile de la efectuarea plății. Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii.

Florapris Family SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Florapris Family SRL care includ:  acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii etc. În aceste situații, clientul va fi informat și se va conveni asupra demersurilor ulterioare: returnarea contravalorii produselor sau livrarea la o altă dată, când situația de forță majoră va dispărea.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va face, în termen de 7 zile, încă 2 încercări de a livra, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

Florapris Family SRL își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau sau alte detalii referitoare la produs au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse eronat în baza de date; clientul va fi anunțat în cel mai scurt timp despre eroarea produsă, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Orice date specifice privitoare la situația și starea produselor se pot obține contactându-ne online sau prin e-mail/ telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.

 1. Plata produselor

Metodele de plată disponibile pe site-ul florapris.ro sunt:

 • Online cu card bancar 
 • Prin transfer bancar sau mandat poștal în contul nostru: RO77 INGB 0000 9999 1579 1416 deschis la Banca ING, pe numele firmei SC Florapris Family SRL 
 1. Garanția produselor

Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de e-mail:  foraprisfamily@gmail.com sau telefonic la numărul 0790 114 221. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Florapris Family SRL nu este responsabilă pentru deteriorarea unor produse din cauza transportului, în acest caz firma de curierat fiind direct răspunzătoare. În cazul în care coletul a ajuns deteriorat grav, iar conținutul a fost afectat în mod iremediabil, clientul va întocmi un proces-verbal cu transportatorul, în care va menționa pagubele produse, și ne va va anunța imediat, la telefon sau pe e-mail, trimițindu-ne atât procesul verbal, cât și fotografii relevante cu starea coletului și produselor. Clientul are dreptul de a acționa direct asupra transportatorului, solicitând despăgubirile aferente.

 1. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor în termen de max. 24 de ore de la primirea acestora în următoarele situații:

 1. Produsul nu este conform cu specificațiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Florapris Family SRL.
 2. Produse ce au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, la momentul recepției coletului. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Florapris Family SRL.

Produsele se pot schimba numai dacă s-a făcut o sesizare întemeiată scrisă și transmisă prin mijloacele de comunicare prezente pe site, în maximum 24 de ore de la livrare.

 1. Litigii

Orice litigiu apărut între clienți și Florapris Family SRL va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Pentru orice sesizări sau observații, puteți face reclamație la adresa de e-mail: floraprisfamily@gmail.com. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanței.

Continuarea acțiunii dumneavoastră presupune acordul cu privire la prevederile din Termeni și Condiții.

 1. Dispoziții finale

Florapris Family SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.florapris.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Pentru orice lămuriri sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa: floraprisfamily@gmail.com 

Mai multe informații găsiți pe http://www.anpc.gov.ro/